11.04.2022

Kokoomusnaisten vapaaehtoistyön koordinaattoriksi on valittu Elli Jylhä. Jylhä siirtyy tehtävään puolueyhteisön sisältä kokoomusnuorten järjestösuunnittelijan tehtävästä. 

Jylhän valintaa puolsivat aikaisempi vahva työkokemus puolueyhteisön sisällä. Hän on vastannut aikaisemmissa tehtävissään kokoomusnuorten valtakunnallisten tapahtumien suunnittelusta ja toteutuksesta sekä toiminut aiemmin kokoomusnuorilla järjestökoordinaattorina vastaten piirijärjestöjen toiminnan tukemisesta ja viestinnän avustamisesta. Lisäksi Jylhällä on laajaa kokemusta muista vapaaehtoistyön tehtävistä Maukula ry:stä ja Pirkanmaan Vammaistyö ry:stä.

Jylhä odottaa jo innoissaan uusiin työtehtäviin siirtymistä:

“Odotan innolla uusia tehtäviäni kokoomusnaisilla. Koen, että aikaisemmat tehtäväni kokoomusnuorilla ovat tuottaneet minulle vahvan pohjan hoitaa tätä tehtävää ja olen kiitollinen mahdollisuudesta olla mukana tekemässä kokoomusnaisten tulevaa eduskuntavaalityötä.”

Vapaaehtoistyön koordinaattori on Kokoomusnaisten työyhteisössä uusi tehtävä. Työnkuvaan kuuluu neljän eri piirijärjestöjen toiminnan tukeminen sekä viestinnän avustavat tehtävät. Kokoomusnaisten pääsihteeri Niina Puikkonen kommentoi Jylhän valintaa:

“Elli kykenee aikaisemman pitkän järjestötyön kokemuksensa ansiosta tarttumaan tuleviin työtehtäviin nopeasti ja päättäväisesti. Hän osoitti myös työhaastattelussa kykyä hallita laajoja asiakokonaisuuksia ja tuottaa napakkaa viestinnällistä sisältöä. Saamme Ellistä timanttisen lisän kokoomusnaisten työyhteisöön.” 

Jylhä aloittaa tehtävässään 1.5. alkaen.

Jaa sisältö: