04.04.2023

Kokoomuksen Naisten Liitto ry etsii kokoaikaiseen työsuhteeseen PÄÄSIHTEERIÄ

Haluatko työskennellä tasa-arvoisemman Suomen puolesta? Kiinnostaako työ politiikan näköalapaikalla, jossa pääset vastaamaan järjestötoiminnan päivittäisen työn johtamisesta ja huolehtimaan järjestön tavoitteiden toteutumisesta luottamusjohdon asettamien linjojen mukaan?

Kokoomusnaiset etsii joukkoonsa uutta pääsihteeriä. Tehtävä on kokoaikainen.

Haemme pääsihteeriä johtamaan liiton operatiivista toimintaa, taloutta ja hallintoa. Pääsihteeri työskentelee järjestötoiminnan vahvistamiseksi ja liiton poliittisten tavoitteiden edistämiseksi. Pääsihteeri toimii myös esimiehenä liiton henkilöstölle sekä valmistelijana sekä esittelijänä liittohallituksen kokouksissa.

Odotamme pääsihteeriltä vastuullista ja reipasta työotetta, vahvaa toimeenpano- ja organisointikykyä sekä näkemystä ja intohimoa toimintamme kehittämiseen. Eduksi katsomme vahvan kokemuksen vaalityöstä sekä hallinto- ja johtotehtävistä. Arvostamme poliittisen toiminnan ja valmistelun tuntemusta, tasa-arvotietoutta ja kokemusta järjestötoiminnasta. Edellytämme tehtävään valittavalta henkilöltä kokoomuslaista maailmankatsomusta ja soveltuvaa korkeakoulutusta. Näiden lisäksi tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää järjestelmällisyyttä, joustavuutta, itsenäistä työskentelytaitoa sekä paineensietokykyä.

Kuukausipalkka on 3000-3500 e/kk kokemuksesta ja koulutuksesta riippuen. Lisäksi tarjoamme lounasseteli- ja virikeseteliedun. Työpaikka sijaitsee Helsingin keskustassa Kokoomuksen Naisten Liiton keskustoimistolla, mutta työtä on mahdollista tehdä osittain etänä.

Toivomme, että voit aloittaa tehtävässä mahdollisimman pian.

Haku on avoinna 25.4.2023 asti.

Lähetä hakemuksesi otsikolla ”Pääsihteeri 2023” 25.4. klo 23.59 mennessä Kokoomuksen Naisten Liiton puheenjohtajalle sähköpostiosoitteeseen: pihla.keto-huovinen@eduskunta.fi. Haastattelemme sopivia hakijoita jo hakuaikana, paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Kokoomusnaisten pääsihteeri Minni Rantanen torstaina 6.4. klo 12.00-14.00 ja tiistaina 11.4. 12.00-14.00 puhelimitse 045 880 8222. Muina aikoina kysymyksiin vastaa puheenjohtaja Pihla Keto-Huovinen sähköpostitse pihla.keto-huovinen@eduskunta.fi.

Kokoomuksen Naisten Liitto on aktiivinen poliittinen vaikuttaja ja kokoomuslaisten naisten muodostama valtakunnallinen järjestö. Toimimme naisten poliittisen osallistumisen vahvistamiseksi, mahdollisuuksien tasa-arvon edistämiseksi sekä poliittisena järjestötoiminnan kotina tuhansille naisille.

www.kokoomusnaiset.fi
www.kokoomus.fi

Jaa sisältö: