24.01.2018

Nykyisen viestintäsuunnittelijamme siirtyessä kokopäiväisten viestintähaasteiden pariin, rekrytoimme Kokoomusnaisille uutta osa-aikaista viestinnän tekijää. Viestintäsuunnittelijan tehtävä on suunnitella ja koordinoida Kokoomusnaisten viestintää. Toimeen valittavalta edellytämme erinomaista kirjallista esitystaitoa, sujuvaa sosiaalisen median ja verkkoviestinnän hallintaa sekä vahvaa organisointitaitoa. Kyky hahmottaa yhteiskunnan ja median trendit sekä muutokset on tehtävässä onnistumiseksi välttämätöntä. Arvostamme kokoomuslaista arvomaailmaa sekä ideoita ja näkemystä kasvattaa Kokoomusnaisten näkyvyyttä ja kehittää Kokoomusnaisista nykyistäkin mahtavampi järjestö.

Eduksi laskemme tehtävään sopivan koulutuksen lisäksi kokemuksen viestintätehtävistä, vaalityöstä ja yhteiskunnallisesta vaikuttamisesta sekä järjestötoiminnan tuntemuksen. Toimen hoitaminen edellyttää järjestelmällisyyttä, itsenäistä kykyä tarttua toimeen ja viedä asiat loppuun sekä valmiutta työskentelyyn satunnaisesti myös iltaisin ja viikonloppuisin. Tehtävä sopii erinomaisesti opintojen loppusuoralla olevalle viestintäosaajalle.

Työsuhde on osa-aikainen 20h/viikko ja alkaa mahdollisimman pian. Työpiste on Kokoomusnaisten keskustoimistolla Helsingin keskustassa.

Lähetäthän ansioluettelosi ja avoimen hakemuksesi palkkatoiveineen maanantaihin 5.2. mennessä pääsihteeri Jutta Wirénille sähköpostitse osoitteeseen jutta.wiren@kokoomusnaiset.fi. Haastattelut järjestetään Kokoomusnaisten Keskustoimistolla tiistaina 13. helmikuuta.

Tiedusteluihin vastaa Kokoomuksen Naisten Liiton pääsihteeri Jutta Wirén sähköpostitse jutta.wiren@kokoomusnaiset.fi ja puhelimitse 040 7763640.

Jaa sisältö: