08.11.2022

Kokoomusnaisten järjestösuunnittelijaksi on valittu Hanna-Liisa Laasonen. Laasonen työskentelee tällä hetkellä korkeakouluharjoittelijana Maahanmuuttovirastossa, josta siirtyy uuteen tehtävään Kokoomusnaisille. Laasonen on koulutukseltaan valtiotieteiden kandidaatti ja opiskelee Helsingin yliopistossa poliittista historiaa.

Laasosen valintaa puolsivat aikaisempi vankka tausta järjestötyöstä niin Kokoomuksen sisällä kuin ainejärjestön hallitustyöskentelystä. Järjestöllisen osaamisen ohella Laasonen on kerryttänyt kokemusta viestinnästä aiemman työkokemuksen, opintojensa ja järjestöissä luottamustoimijana ollessa. Laasosen valintaa puolsivat myös vahva ymmärrys yhteiskunnallisesta vaikuttamisesta, jota hänelle on kertynyt opintojen ja Kokoomustoiminnan kautta.

Laasonen on innoissaan tulevasta tehtävästään:

“Olen kiitollinen ja innoissani siitä, että minut valittiin tähän tehtävään. Odotan, että pääsen omalla työpanoksellani osallistumaan Kokoomusnaisten toimintaan sekä tapaamaan Kokoomusnaisten jäseniä ja työskentelemään kanssanne! Minulle on tärkeää päästä tekemään hommia vaalivoiton takaamiseksi Kokoomukselle ja myös kehittämään omaa asiantuntijuuttani valtiotieteilijänä.”

Järjestösuunnittelijan työhön kuuluu piirijärjestöjen hallinnollisten tehtävien hoitaminen, piirien järjestöllisen toiminnan tukeminen sekä piirien tapahtumien ja viestinnän toteutus yhteistyössä luottamustoimijoiden kanssa. Kokoomusnaisten pääsihteeri Minni Rantanen kommentoi Laasosen valintaa:

“Hanna-Liisa valikoitui järjestösuunnittelijan tehtävään innokkaan ja hyvän asenteen sekä aikaisemman järjestöosaamisen vuoksi. Kokoomusnaiset saavat Hanna-Liisasta hyvän lisän työyhteisöönsä!”

Laasonen hoitaa tehtävää osa-aikaisesti marraskuun loppuun asti, jonka jälkeen hän siirtyy tekemään työtä täysipäiväisesti joulukuun alusta alkaen.

Kuva: Kiia Aha

Jaa sisältö: