19.11.2023

Heleena Uusi-Illikainen on valittu Kokoomusnaisten liittohallituksen jäseneksi kaksivuotiskaudelle 2024-2025 Hyvinkäällä 18.–19.11.2023 järjestetyssä edustajakokouksessa.

Kokoomusnaisten edustajakokous on valinnut järjestön liittohallituksen jäseneksi seuraavalle kaksivuotiskaudelle 2024-2025 joensuulaisen Heleena Uusi-Illikaisen.

Koulutukseltaan Uusi-Illikainen on TTM ja työurallaan hän toimi AMK-lehtorina. Alkava kausi on Uusi-Illikaisen kolmas Kokoomusnaisten liittohallituksessa. Hän toimii myös Savo-Karjalan Kokoomusnaisten puheenjohtajana. 

“Kiitos luottamuksesta jatkaa työtä Kokoomusnaisten eteen. Itselleni tärkeä aihe on perhepolitiikka, sillä perheiden tukeminen kasvattaa lapset yhteiskuntakelpoisiksi kansalaisiksi. Erityisesti äitien jaksaminen ja hyvinvointi on taattava, koska se on parasta lasten ja nuorten mielenterveystyötä”, Uusi-Illikainen sanoo.

Uusi-Illikaisen henkilökohtaiseksi varajäseneksi liittohallitukseen valittiin kuopiolainen kasviekologian professori emerita Riitta Julkunen-Tiitto. 

Kokoomuksen Naisten Liiton edustajakokous pidettiin Hyvinkäällä 18.-19.11. Sunnuntaina kokous valitsi järjestölle puheenjohtajaksi jatkokaudelle kansanedustaja Pihla Keto-Huovisen  ja varapuheenjohtajiksi Anu Aaltosen ja Salla Mäkelän, sekä Uusi-Illikaisen lisäksi 11 muuta liittohallituksen jäsentä varajäsenineen. Henkilövalintojen lisäksi liittokokouksessa käsitellään järjestön tavoiteohjelma, sekä järjestön poliittista linjaa ja toimintaa määrittäviä aloitteita.

Jaa sisältö: