20.01.2017

Kokoomusnaisten pääsihteerinä on aloittanut Jutta Wirén, 26. Aiemmin Wirén on toiminut Kokoomusnaisten viestintäpäällikkönä ja lisäksi hankkinut monipuolisesti työkokemusta politiikan, viestinnän ja taloushallinnon puolelta työskenneltyään aiemmin eduskunnassa, Varsinais-Suomen Kokoomuksen piiritoimistolla ja Turun Sanomilla sekä talouspäällikkönä osakeyhtiössä. Wirén suorittaa lisäksi valtiotieteiden maisterin tutkintoa Turun yliopistossa.

”Kokoomusnaiset on hieno liitto ja olen todella innoissani mahdollisuudesta työskennellä tasa-arvon eteen sekä kehittää ja laajentaa Naisten Liiton toimintaa entisestään”, Wirén sanoo.

Uutena työntekijänä on myös aloittanut kuntavaalien projektikoordinaattorina yhteiskuntatieteiden maisteri Niina Puikkonen, 34. Projektikoordinaattorin työtehtäviin kuuluu kuntavaalien lisäksi kokoomusnaisten järjestösihteerin tehtävät Hämeessä, Pirkanmaalla, Helsingissä sekä Uudenmaalla. Lahdessa asuva Niina on aikaisemmin työskennellyt muun muassa Pirkanmaan Kokoomusnuorilla sekä eduskunnassa. Puikkonen tuo mukanaan monipuolista osaamista ja kokemusta järjestötyöstä ja hänen maantieteellinen sijaintinsa mahdollisti monimuotoisen työnkuvan.

”Odotan innolla kevään kunnallisvaaleja. On kiva päästä tekemään töitä Kokoomusnaisten kanssa ja kiertämään piireissä eri tapahtumissa”, Puikkonen kertoo.
Lisätiedot:

pääsihteeri Jutta Wirén

jutta.wiren@kokoomusnaiset.fi

0407763640

projektikoordinaattori Niina Puikkonen

niina.puikkonen@kokoomusnaiset.fi

0445574462

Jaa sisältö: