19.11.2023

Jaana Kiviluote on valittu Kokoomusnaisten liittohallituksen jäseneksi kaksivuotiskaudelle 2024-2025 Hyvinkäällä 18.–19.11.2023 järjestetyssä edustajakokouksessa.

Kokoomusnaisten edustajakokous on valinnut järjestön liittohallituksen jäseneksi seuraavalle kaksivuotiskaudelle 2024-2025 turkulaisen Jaana Kiviluotteen.

Kiviluote on koulutukseltaan kasvatustieteen tohtori, ja hän on kasvatus- ja opetusalan pitkän linjan ammattilainen, tietokirjailija ja yrittäjä. Hänellä on kokemusta myös lastensuojelun sijaishuollon erityisyksikön ohjaajan työstä. Tällä hetkellä Kiviluote toimii kansanedustaja Milla Lahdenperän eduskunta-avustajana.

“Kiitos luottamuksesta aloittaa työt liittohallituksessa. Toivon pystyväni edistämään Mahdollisuuksien maailma -tavoiteohjelman sisältöjä ja käytäntöön jalkauttamista mahdollisimman laajasti seuraavan kahden vuoden ajan yhdessä muiden liittohallituslaisten kanssa paikallistason toimijoita unohtamatta. Yhteistyössä on voimaa!” Kiviluote sanoo.

Kiviluotteen henkilökohtaiseksi varajäseneksi liittohallitukseen valittiin turkulainen toimittaja, FM  Iina Antinluoma. 

Kokoomuksen Naisten Liiton edustajakokous pidettiin Hyvinkäällä 18.-19.11. Sunnuntaina kokous valitsi järjestölle puheenjohtajaksi jatkokaudelle kansanedustaja Pihla Keto-Huovisen  ja varapuheenjohtajiksi Anu Aaltosen ja Salla Mäkelän, sekä Kiviluotteen lisäksi 11 muuta liittohallituksen jäsentä varajäsenineen. Henkilövalintojen lisäksi liittokokouksessa käsiteltiin järjestön tavoiteohjelma, sekä järjestön poliittista linjaa ja toimintaa määrittäviä aloitteita.

Jaa sisältö: