19.11.2023

Jaana Kostiainen on valittu Kokoomusnaisten liittohallituksen jäseneksi kaksivuotiskaudelle 2024-2025 Hyvinkäällä 18.–19.11.2023 järjestetyssä edustajakokouksessa.

Kokoomusnaisten edustajakokous on valinnut järjestön liittohallituksen jäseneksi seuraavalle kaksivuotiskaudelle 2024-2025 torniolaisen Jaana Kostiaisen.

Koulutukseltaan Kostiainen on tradenomi ja hän työskentelee opintosihteerinä ammattiopisto Lappian oppisopimuspalveluissa. Alkava liittohallituskausi on Kostiaisen toinen, jonka lisäksi hän toimii Lapin Kokoomusnaisten puheenjohtajana, Lapin Kokoomuksen piirihallituksessa ja Tornion Kokoomusnaisten puheenjohtajana.

“Minulle tärkeintä on edistää mahdollisuuksien tasa-arvoa, jotta jokainen voisi kokea olevansa merkityksellinen yhteiskunnan jäsen yrittämällä parhaansa omien kykyjensä mukaan. Liittohallituksessa aion jatkaa pohjoisen ja harvaan asutun Suomen puolesta puhujana, jotta Kokoomusnaiset voivat jatkossakin ylpeästi todeta olevansa koko Suomen vaikuttavin puoluepoliittinen naisjärjestö”, Kostiainen sanoo.

Kostiaisen henkilökohtaiseksi varajäseneksi liittohallitukseen valittiin rovaniemeläinen kuvataiteilija Sini Kunnas. 

Kokoomuksen Naisten Liiton edustajakokous pidettiin Hyvinkäällä 18.-19.11. Sunnuntaina kokous valitsi järjestölle puheenjohtajaksi jatkokaudelle kansanedustaja Pihla Keto-Huovisen  ja varapuheenjohtajiksi Anu Aaltosen ja Salla Mäkelän, sekä Kostiaisen lisäksi 11 muuta liittohallituksen jäsentä varajäsenineen. Henkilövalintojen lisäksi liittokokouksessa käsitellään järjestön tavoiteohjelma, sekä järjestön poliittista linjaa ja toimintaa määrittäviä aloitteita.

Jaa sisältö: