19.02.2024

Kokoomusnaiset on valinnut uudeksi pääsihteeriksi Jenni Vartiaisen. Liittohallitus päätti Vartiaisen valinnasta 2.2. kokouksessa. 
 
Vartiainen siirtyy Kokoomusnaisten pääsihteeriksi Uudenmaan Kokoomuksen aluekoordinaattorin paikalta. Ennen aluekoordinaattorin pestiä hän on toiminut muun muassa Suomen Apteekkariliiton järjestöpäällikkönä, Kokoomuksen Opiskelijaliitto Tuhatkunnan pääsihteerinä ja useissa tehtävissä puolueyhteisössä. Vartiaisen valintaa tehtävään puolsi vahva kokemus kokoomusyhteisön sisäpuolelta sekä aikaisempi esihenkilökokemus. 

”Kokoomusnaiset ovat vaikuttava tasa-arvoveturi valtakunnallisesti ja puolueen sisällä. Olen kiitollinen saadessani mahdollisuuden palvella tätä hienoa ja perinteikästä liittoa.” Vartiainen sanoo.  

Kokoomusnaisten puheenjohtaja Pihla Keto-Huovinen kommentoi Vartiaisen valintaa:  

“Saimme paljon erinomaisia hakemuksia tehtävään. Haastattelimme tammikuun lopulla viisi hakijaa, joista kaksi tehtävään sopivinta valikoitui toiselle haastattelukierrokselle. Haastattelujen pohjalta työvaliokunta teki esityksen liittohallitukselle. Jennillä on monipuolista osaamista ja kokemusta järjestötyöstä, politiikasta ja johtamisesta. Hän on toiminut esihenkilönä ja vastannut muun muassa HR-tehtävistä Apteekkariliitossa. Toivotan Jennin sydämellisesti tervetulleeksi työyhteisöön. Odotan innolla yhteistyötämme!”

Vartiainen aloittaa kokoomusnaisten pääsihteerinä 19.2. ja hänet tavoittaa sähköpostitse osoitteesta jenni.vartiainen@kokoomusnaiset.fi

Lisätietoja valinnasta antaa Kokoomusnaisten puheenjohtaja Pihla Keto-Huovinen sähköpostilla pihla.keto-huovinen@eduskunta.fi

… 

Kokoomuksen Naisten Liitto on aktiivinen poliittinen vaikuttaja ja kokoomuslaisten naisten muodostama valtakunnallinen järjestö. Toimimme naisten poliittisen osallistumisen vahvistamiseksi, mahdollisuuksien tasa-arvon edistämiseksi sekä poliittisena järjestötoiminnan kotina tuhansille naisille. 

Jaa sisältö: