22.01.2024

Haluatko työskennellä tasa-arvoisemman Suomen puolesta? Kiinnostaako työ
politiikan näköalapaikalla, jossa pääset vastaamaan järjestötoiminnan
päivittäisen työn johtamisesta ja huolehtimaan järjestön tavoitteiden
toteutumisesta luottamusjohdon asettamien linjojen mukaan?

Kokoomusnaiset etsii joukkoonsa pääsihteeriä ajalle 5.2.2024-3.8.2025.
Tehtävä on kokoaikainen.

Haemme pääsihteeriä johtamaan liiton operatiivista toimintaa, taloutta ja hallintoa. Pääsihteeri työskentelee järjestötoiminnan vahvistamiseksi ja liiton poliittisten tavoitteiden edistämiseksi. Pääsihteeri toimii myös esihenkilönä henkilöstölle sekä valmistelijana sekä esittelijänä liittohallituksen kokouksissa.

Odotamme pääsihteeriltä vastuullista ja reipasta työotetta, vahvaa toimeenpano- ja organisointikykyä sekä näkemystä ja intohimoa toimintamme kehittämiseen. Eduksi katsomme vahvan kokemuksen vaalityöstä sekä hallinto- ja johtotehtävistä. Arvostamme poliittisen toiminnan ja valmistelun tuntemusta, tasa-arvotietoutta ja kokemusta järjestötoiminnasta. Edellytämme tehtävään valittavalta henkilöltä kokoomuslaista maailmankatsomusta ja soveltuvaa korkeakoulutusta. Näiden lisäksi tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää järjestelmällisyyttä, joustavuutta, itsenäistä työskentelytaitoa sekä paineensietokykyä.

Kuukausipalkka on 3500 – 4000 euroa kuukaudessa kokemuksesta ja koulutuksesta riippuen. Lisäksi tarjoamme lounas- ja virike-edun. Työpaikka sijaitsee Helsingin keskustassa Kokoomuksen Naisten Liiton keskustoimistolla. Työtä on mahdollista tehdä osittain etänä.

Toivomme, että voit aloittaa tehtävässä mahdollisimman pian. 

Haku on avoinna 29.1.2023 kello 9 saakka.

Lähetä hakemuksesi otsikolla ”Pääsihteeri 2024-2025” Kokoomuksen Naisten Liiton pääsihteerille sähköpostiosoitteeseen: terhi.heinila@kokoomusnaiset.fi 

Haastattelemme sopivia hakijoita jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. 

Lisätietoja tehtävästä antaa Kokoomusnaisten pääsihteeri Terhi Heinilä puhelimitse 050 530 5544. Kysymyksiin vastaa myös puheenjohtaja Pihla Keto-Huovinen sähköpostitse pihla.keto-huovinen@eduskunta.fi  

Kokoomuksen Naisten Liitto on aktiivinen poliittinen vaikuttaja ja kokoomuslaisten naisten muodostama valtakunnallinen järjestö. Toimimme naisten poliittisen osallistumisen vahvistamiseksi, mahdollisuuksien tasa-arvon edistämiseksi sekä poliittisena järjestötoiminnan kotina tuhansille naisille. Kokoomusnaisten Mahdollisuuksien Maailma 2024-2025 linjaa liiton poliittiset tavoitteet.

Jaa sisältö: