26.04.2014

Kokoomuksen Naisten Liitto ry kannustaa erityisesti naisia asettumaan Kokoomuksen puheenjohtajaehdokkaiksi. Kokoomuksessa riittää erinomaisia miehiä ja naisia puolueen johtoon, minkä tulee näkyä myös puheenjohtajaehdokkaissa. Kokoomusnaisten mielestä naisten puuttuminen kisasta saattaisi antaa virheellisen kuvan puolueesta, jossa todellisuudessa on useita puheenjohtajaksi päteviä naisia.

”Naisten puuttuminen puheenjohtajakisasta olisi omituista, koska Kokoomuksella onpolitiikan tähtikaartissa erinomaisia ja osaavia naisia.  Heillä kaikilla on edellytykset luotsata Kokoomusta puheenjohtajana ja Suomea pääministerinä,” Kokoomusnaisten puheenjohtaja, kansanedustaja Lenita Toivakka sanoo.

Kokoomuksen Naisten Liiton mukaan mahdollisia naisehdokkaita puheenjohtajakisaan on useita. Liitto ei ota kantaa kenenkään yksittäisen ehdokkaan puolesta, vaan kannustaa ja tukee kaikkia puolueen johtotehtävistä kiinnostuneita naisia. Kokoomusnaiset tukee niin ikään kevään eurovaaleissa kaikkia kokoomuslaisia naisehdokkaita.

”Kokoomuksella on eurovaaleissa huippulista. Peräti yksitoista ehdokasta kahdestakymmenestä on naisia. Ja kuinka erinomaisia naisia! Meillä naiset ovat olleet erityisen kiinnostuneita lähtemään hoitamaan Eurooppaa kuntoon,” Toivakka iloitsee.

Kokoomuksen Naisten Liitto piti tänään 26.4.2014 sääntömääräisen liittokokouksensa Joensuussa.  Kokouksen yhteydessä pidettiin Kokoomusnaisten eurovaalikampanja-avaus ja seminaari, jossa paikalla olivat Kokoomuksen ehdokkaista Henna Virkkunen, Sirpa Pietikäinen, Marjatta Rasi ja Pia Kauma. Samalla avattiin Kokoomusnaisten eurovaalisivut kokoomusnaiset.fi/eurovaalit

Lisätietoja:
Lenita Toivakka, puheenjohtaja
050-5122928

Jaa sisältö: