04.06.2020

Kokoomuksen Naisten Liitto tukee puoluevaltuuston puheenjohtajaksi Pia Pakarista.

Kokoomuksen Naisten Liitto tukee Helsingin apulaispormestari Pia Pakarisen valintaa Kokoomuksen puoluevaltuuston puheenjohtajaksi. Liittohallitus teki päätöksen tuesta tänään 4.6. kokouksessaan. Valinta puolueen puoluevaltuuston puheenjohtajasta tehdään Porin puoluekokouksessa 4.-6.9.

”Kokoomusnaisilla on ilo tukea rautaista ammattilaista ja kokenutta kokoomusnaista puoluevaltuuston puheenjohtajaksi. Puoluevaltuuston puheenjohtaja kokoaa järjestökentän yhteen ja Piassa yhdistyy tehtävässä tarvittava vahva tulevaisuusorientaatio ja ymmärrys järjestökentän toiminnasta. Kokoomusnaisten jäsenenä Pia on ollut aktiivinen ja toiminut monen toimijan ja yhdistyksen tukena”, sanoo Kokoomusnaisten puheenjohtaja Saara-Sofia Sirén.

Pia Pakarinen on vuosien varrella osallistunut monella tavalla Kokoomusnaisten toimintaan. Viimeisimpänä hän on muun muassa kouluttanut kuntapolitiikasta Kokoomusnaisten Tulevaisuuskoulutuksessa. Kokoomusnaiset uskovat tiiviin yhteistyön jatkuvan myös tulevaisuudessa.
”Pia Pakarinen on ollut aina kalenterin salliessa Kokoomusnaisten käytettävissä. Lisäksi Pia on apulaispormestarin työssään kehittänyt vuorovaikutteista viestintää, eikä ole epäröinyt ottaa vastaan tiukkaakaan sparrausta politiikan sisällöistä. Kokoomusnaiset haluavat syventää osallistavia toimintatapoja puolueessa”, sanoo Sirén.

Ehdokas Pakarinen iloitsee Kokoomusnaisilta saamastaan tuesta. ”Arvostan Kokoomuksen Naisten Liiton tukea kovasti. Kokoomusnaisten tärkeänä tehtävänä on tukea naisten osallistumista politiikkaan. Olen itsekin aina noudattanut periaatetta tukea ja nostaa esiin muita naisia politiikassa”, Pakarinen toteaa.

Jaa sisältö: