29.05.2024

Järjestösuunnittelija vastaa Kokoomuksen Naisten Liiton piirijärjestöjen hallinnon tuesta, toiminnan koordinoinnista, liiton koulutussuunnittelusta sekä toimii liiton viestintätehtävissä.

Edellytämme valittavalta henkilöltä osaamista yhdistystoiminnasta, kykyä oma-aloitteiseen työskentelyyn sekä sitoutunutta työotetta. Eduksi luetaan aiempi työkokemus järjestötehtävissä, monipuolinen viestintäkokemus ja Kokoomus-järjestöjen tuntemus. Työ vaatii hyviä organisointi-, yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja. Ennen kaikkea odotamme innokasta ja myönteistä tekemisen asennetta ja rutiinien lisäksi järjestötoimintaa kehittävää otetta.

Järjestösuunnittelija työskentelee Kokoomuksen Naisten Liiton keskustoimistolla Helsingin keskustassa Bottan talossa ja ajoittain Kokoomusnaisten piirijärjestöjen toiminta-alueella. Tehtävässä on mahdollista yhdistää lähi- ja etätyötä. Tehtävä on kokoaikainen (37,5h/vko), vakinainen ja siihen liittyy toisinaan ilta- ja viikonlopputöitä ja matkustamista, erityisesti yhdistysten sääntömääräisten kokousten aikaan, jotka painottuvat huhti- ja lokakuulle.

Tarjoamme kiinnostavan tehtäväkentän näköalapaikalla, Kokoomusnaisten laajan, koko Suomen kattavan verkoston ja mahdollisuuden toimia osana sukupuolten tasa-arvoon ja naisten oikeuksiin aktiivisesti vaikuttavaa järjestöä.

Toivomme järjestösuunnittelijan aloittavan tehtävässä 1.8. alkaen, mutta aloituspäivämäärä on neuvoteltavissa. Palkka on 2700-2900 €/kk hakijan koulutuksen ja työkokemuksen perusteella. Rahapalkan lisäksi tehtävään kuuluu puhelin-, lounas- ja virike-etu sekä laaja työterveyshuolto.

Vapaamuotoiset hakemukset tulee toimittaa sähköpostitse osoitteeseen jenni.vartiainen@kokoomusnaiset.fi. Otsikoi viestisi seuraavasti: “Hakemus, järjestösuunnittelija, etunimi sukunimi”. Hakemukset käsitellään saapumisjärjestyksessä ja valinta tehdään mahdollisimman pian. Haku päättyy keskiviikkona 16.6.2024 klo 18.

Lisätietoja tehtävästä antaa pääsihteeri Jenni Vartiainen, sähköposti jenni.vartiainen@kokoomusnaiset.fi, puhelin 044 032 0789 (soittoajat 31.5. klo 12-14, 3.6. klo 12-14 ja 7.6. klo 12-14.

Kokoomuksen Naisten Liitto ry

Jaa sisältö: