06.05.2017

Kokoomusnaiset hakee innostuneeseen ja hyvähenkiseen porukkaan päätöksenteon näköalapaikalle aikaansaavaa

VIESTINNÄN TEKIJÄÄ

Viestintäsuunnittelijan tehtävä on suunnitella ja koordinoida Kokoomusnaisten viestintää. Toimeen valittavalta edellytämme kokoomuslaista maailmankatsomusta, hyvää suullista ja kirjallista esitystaitoa, sujuvaa sosiaalisen median ja verkkoviestinnän hallintaa sekä vahvaa organisointikykyä. Kyky hahmottaa yhteiskunnan ja median trendit ja muutokset on tehtävässä onnistumiseksi välttämätöntä. Arvostamme ideoita ja näkemyksiä kasvattaa Kokoomusnaisten näkyvyyttä sekä kehittää Kokoomusnaisista nykyistäkin mahtavampi järjestö.

Eduksi laskemme tehtävään sopivan koulutuksen lisäksi kokemuksen yhteiskunnallisesta vaikuttamisesta ja vaalityöstä sekä järjestötoiminnan tuntemuksen. Toimen hoitaminen edellyttää hyviä vuorovaikutustaitoja, järjestelmällisyyttä sekä kykyä tarttua toimeen ja viedä asiat loppuun sekä valmiutta työskentelyyn satunnaisesti myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Viestintäsuunnittelijan työ on osa-aikainen 20h/viikko.

Työ alkaa mahdollisimman pian ja kestää huhtikuun 2018 loppuun saakka. Työpiste on Kokoomusnaisten keskustoimistolla Helsingin keskustassa.

Lähetäthän avoimen hakemuksesi sekä ansioluettelosi viimeistään maanantaina 22.5. Kokoomuksen Naisten Liiton pääsihteeri Jutta Wirénille sähköpostitse osoitteeseen jutta.wiren@kokoomusnaiset.fi

Haastattelut järjestetään Kokoomusnaisten Keskustoimistolla tiistaina 30.5.

Tiedusteluihin vastaa pääsihteeri Jutta Wirén sähköpostitse jutta.wiren@kokoomusnaiset.fi ja puhelimitse 040 7763640.

Kokoomuksen Naisten Liitto on vuonna 1919 perustettu kokoomuslaisten naisten muodostama järjestö, joka toimii naisten poliittisen osallistumisen vahvistamiseksi, mahdollisuuksien tasa-arvon edistämiseksi sekä poliittisena järjestötoiminnan kotina tuhansille naisille. 

Jaa sisältö: