11.05.2016

Kokoomuksen Naisten Liitto tukee kansanedustaja Sofia Vikmania Kokoomuksen varapuheenjohtajaksi. Vikman on toisen kauden kansanedustaja, Kokoomuksen Naisten Liiton puheenjohtaja ja pitkän linjan kokoomuslainen järjestöaktiivi.

”Sofia tunnetaan asiakeskeisenä, osaavana ja ahkerana kansanedustajana, joka on eduskuntatyön ohella sitoutunut kokoomuslaiseen järjestötyöhön ja kentän kiertämiseen. Sofian laaja-alaista osaamista tarvitaan puoleen aate- ja ohjelmatyöhön sekä järjestökentän vahvistamiseen. Myös Vikmanin vahva osaaminen Kokoomukselle tärkeissä turvallisuuspoliittisissa kysymyksissä täydentäisi puoluejohtoa sopivalla tavalla,” sanoo Kokoomusnaisten varapuheenjohtaja Elina Suonio-Peltosalo.

Ulkoasianvaliokunnan jäsenenä Vikman on ajankohtaisten turvallisuuskysymysten asiantuntija. Sydämeltään hän on sivistyspoliitikko, joka on työskennellyt myös eduskunnassa koulutuksen ja sivistyksen vahvistamiseksi. Tästä työstä Nuorisoyhteistyö Allianssi palkitsi hänet eniten lasten ja nuorten puolesta töitä viime vaalikauden aikana tehneenä kansanedustajana.

”Kokoomuksen puoluejohtoon tarvitaan vahva koulutuksen ja sivistyksen sekä työelämän mahdollisuuksien tasa-arvon puolustaja, jonka osaaminen vahvistaa Kokoomuksen ohjelmatyötä ja vision kirkastamista sekä samalla myös päivänpoliittista vastuunkantoa,” sanoo Kokoomusnaisten varapuheenjohtaja Marjo Pakka.

Kokoomuksen Naisten Liiton liittohallitus on päättänyt tuesta yksimielisesti kokouksessaan. Liittohallituksessa on edustettuna jokainen Kokoomusnaisten piirijärjestö.

Lisätiedot:

Marjo Pakka
varapuheenjohtaja
050-5915338
Elina Suonio-Peltosalo
varapuheenjohtaja
044-0477287

Jaa sisältö: