10.05.2016

Maija Kangasniemi, 27, on valittu Kokoomuksen Naisten Liiton pääsihteeriksi. Kangasniemi työskentelee tällä hetkellä Kokoomuksen Opiskelijaliitto Tuhatkunnan pääsihteerinä. Ennen nykyistä toimeaan hän on hankkinut kattavan työkokemuksen taloushallinnosta ja lisäksi hänellä on monipuolista taustaa erilaisista luottamus- ja hallitustehtävistä. Kangasniemi suorittaa tällä hetkellä kauppatieteiden maisterin opintoja.

”Olen todella innoissani päästessäni mukaan rakentamaan kannustavaa yhteiskuntaa, jossa jokaisella on yhtäläiset mahdollisuudet osallistua ja kehittää itseään.”, iloitsee Kangasniemi. ”Kokoomusnaiset on suuri ja perinteikäs liitto, jonka toimintaa ja vaikuttavuutta lähdemme nyt entisestään kehittämään”, hän jatkaa.

Kokoomusnaiset hakivat pääsihteeriä avoimella haulla. ”Valitsimme erinomaisten hakijoiden joukosta vahvan järjestöosaajan, joka kykenee hyppäämään vauhdissa mukaan liiton toiminnan uudistamiseen. Liiton kannalta olennaista on, että Maijalla on vankka kokemus puolueen jäsenliiton käytännön toiminnan pyörittämisestä, taloudesta sekä poliittisesta vaikuttamisesta”, toteaa liiton puheenjohtaja, kansanedustaja Sofia Vikman.

Kangasniemi aloittaa perehtymisen pääsihteerin toimeen välittömästi. Varsinaisesti hän aloittaa uudessa tehtävässä 6.6.2016. Liiton nykyinen pääsihteeri Jenny Nyman siirtyy toiminnanjohtajaksi Kokoomuksen Uudenmaan piiriin.

Lisätietoja:
Puheenjohtaja Sofia Vikman, 040 568 3777, sofia.vikman@eduskunta.fi
Maija Kangasniemi, 044 734 3373, maija.kangasniemi@kokoomusopiskelijat.fi

Jaa sisältö: