Kokoomusnaisten verkkokauppa on aloittanut toimintansa yhteistyössä Innoflamen kanssa!

Tervetuloa ostoksille Kokoomusnaisten verkkokauppa -sivustolle! Verkkokauppaan pääset täältä!

Kokoomusnaisten verkkokauppa on käytännöllisten tuotteiden koti aina vaatteista juomapulloihin ja sateenvarjoista kangaskasseihin. Vaatteet ja muut tekstiilistä valmistetut tuotteet on valmistettu vastuullisesti orgaanisesta Reilun Kaupan puuvillasta. 2nd life -merkinnällä varustetut tuotteet on valmistettu kierrätysmateriaalista, jonka lisäksi osa niiden tuotoista lahjoitetaan John Nurmisen säätiön kautta Itämeren suojeluun. Osan tuotteista hiilijalanjälki on myös kokonaan kompensoitu.

Rahtikulut ovat tilauksen koosta riippumatta Suomen sisälle tilattuna 8€ ja toimitusaika 3-5 arkipäivää. Rahtikuluissa voit säästää tekemällä yhdessä isomman kimppatilauksen esimerkiksi piirijärjestösi tai oman paikallisyhdistyksesi kanssa. Kimppatilauksia kannattaa tehdä erityisesti nyt ennen puoluekokousta, jotta olemme Kalajoen puoluekokouksessa mahdollisimman näkyvänä joukkona!

Yhteistyökumppaninamme verkkokaupan saralla toimii Innoflame, joka vastaa tuotteiden valmistamisesta, laskutuksesta, varastoinnista ja postituksista. Mikäli sinulla on näihin liittyvää kysyttävää, voit olla yhteydessä Innoflamen asiakaspalveluun arkisin klo 9-11 ja 12-15 (+358 207 433 604 & asiakaspalvelu (at) innoflame.fi).

Mikäli sinulla on toiveita siitä, millaisia tuotteita haluaisit verkkokaupassamme nähdä, olethan meihin yhteydessä. Yhteystietomme löydät täältä! Kokoomusnaisten verkkokauppa kehittyy jatkuvasti ja pyrimme kehittämään uusia tuotteita myyntiin paitsi teiltä tulevien toiveiden, myös omien ideoidemme pohjalta. Verkkokaupan tuotot käytetään Kokoomusnaisten toiminnan tukemiseen.

Psst... Kun saat omat tuotteesi, muistathan julkaista siitä kuvan sosiaalisessa mediassa ja kertoa, mistä hankit sen. Muista tägätä julkaisuun meidät @kokoomusnaiset ja käyttää hashtagia #kokoomusnaiset .