22.09.2016

Kuntavaalit pidetään 9. huhtikuuta 2017. Vaaleihin valmistautuminen on Kokoomuksen Naisten Liitossa aloitettu reippaalla otteella niin ehdokashankinnan merkeissä kuin vaalitavoitteidenkin valmistelulla.

Kuntavaalit on oiva tilaisuus vaikuttaa oman kotipaikkasi asioihin ja saada aikaan konkreettisia muutoksia lähiympäristössäsi. Kunnissa tehdään päätöksiä, joilla on merkitystä meidän jokaisen arkeemme. Ei ole yhdentekevää, ketkä näistä asioista päättävät. Mikset siis lähtisi mukaan vaikuttamaan?

Naiset käyttävät monia kuntapalveluja enemmän kuin miehet ja valtaosa, liki kahdeksankymmentä prosenttia, kuntasektorilla työskentelevistä on naisia. Naiset ovat myös äänestäneet miehiä ahkerammin vaaleissa jo 1980-luvulta lähtien. Silti naisia on miehiä vähemmän päättämässä kuntien asioista. Edellisten kuntavaalien jälkeen naisvaltuutettujen osuus pieneni ensimmäistä kertaa sitten vuoden 1956. Tällä hetkellä naisvaltuutettuja on vain 36,2 prosenttia valtuutetuista.

Tunnetko erinomaisen ehdokkaan vai oletko sellainen itse? Kerro linkin takaa löytyvällä lomakkeella kiinnostuksestasi lähteä ehdokkaaksi tai ehdota henkilöä, jonka arvelet olevan kiinnostunut ehdokkuudesta.

Lisätietoja ehdokkuudesta:
Maija Kangasniemi
Kokoomusnaisten pääsihteeri
044 734 3373
maija.kangasniemi@kokoomusnaiset.fi
Lisätietoja vaaliohjelmasta:
Jutta Wirén
Kokoomusnaisten viestintäsuunnittelija
040 7763640
jutta.wiren@kokoomusnaiset.fi

Jaa sisältö: