19.11.2023

Minna Heinonen-Pesonen on valittu Kokoomusnaisten liittohallituksen jäseneksi kaksivuotiskaudelle 2024-2025 Hyvinkäällä 18.–19.11.2023 järjestetyssä edustajakokouksessa.

Kokoomusnaisten edustajakokous on valinnut järjestön liittohallituksen jäseneksi seuraavalle kaksivuotiskaudelle 2024-2025 hämeenlinnalaisen Minna Heinonen-Pesosen.

Koulutukseltaan Heinonen-Pesonen on elokuvatuottaja (BA) ja tällä hetkellä hän opiskelee töiden ohella kriisi- ja poikkeusolojen asiantuntijaksi (AMK-diplomi). Heinonen-Pesonen toimii Hämeenlinnan Kokoomusnaisten puheenjohtajana, Kokoomuksen Hämeenlinnan Kunnallisjärjestön vaalipäällikkönä, sekä vuoden 2024 alusta myös Hämeen Kokoomusnaisten varapuheenjohtajana.

“Viime vuosikymmenten kehitys tasa-arvon ja ihmisoikeuksien parissa on ollut hyvää. Silti on selvää, että näiden arvojen eteen tehtävää työtä on jatkettava. Pitää uskaltaa ravistella ja kyseenalaistaa vanhoja järjestelmiä ja uskomuksia. Vain oikeasti tasa-arvoisessa yhteiskunnassa voi jokainen elää turvassa ja toteuttaa paras oma itsensä.  Olen kiitollinen minulle osoitetusta luottamuksesta. Lupaan tehdä parhaani oikeasti tasa-arvoisen yhteiskunnan eteen.”, Heinonen-Pesonen sanoo.

Heinonen-Pesosen henkilökohtaiseksi varajäseneksi liittohallitukseen valittiin lahtelainen äidinkielen ja kirjallisuuden opettaja Teresa Rautapää. 

Kokoomuksen Naisten Liiton edustajakokous pidettiin Hyvinkäällä 18.-19.11. Sunnuntaina kokous valitsi järjestölle puheenjohtajaksi jatkokaudelle kansanedustaja Pihla Keto-Huovisen  ja varapuheenjohtajiksi Anu Aaltonsen ja Salla Mäkelän, sekä Heinonen-Pesosen lisäksi 11 muuta liittohallituksen jäsentä varajäsenineen. Henkilövalintojen lisäksi liittokokouksessa käsitellään järjestön tavoiteohjelma, sekä järjestön poliittista linjaa ja toimintaa määrittäviä aloitteita.

Jaa sisältö: