25.01.2017

Huomaatko ympärilläsi yhä enemmän ikäviä asioita? Onko asenteesi muuttunut tämän päivän synkän uutisvirran mukana negatiiviseen suuntaan? Stressaannutko nykyisin helpommin? Tutkimusten mukaan kielteisestä ajattelusta ja valittamisesta voi tulla tapa, jolla pilaa tai pahentaa oman sekä muidenkin olon. Onneksi meillä on mahdollisuus muokata ja kehittää asenteitamme, joilla on suora yhteys hyvinvointimme.

Omasta hyvinvoinnista huolehtiminen on hyvän elämän perusedellytyksiä. Elämäntilanteestaan huolimatta myönteisenä säilyvä ihminen on motivoitunut ja innostunut kehittämään omaa ja yhteisönsä toimintaa. Tarvitaan sitkeyttä ja halua ponnistella myös vastoinkäymisten hetkinä. Vastuullisuus ja välittäminen kulkevat käsi kädessä. Kun asiat ovat hyvin, on sekin kiitollisuudella huomioitava.

Millainen ilmapiiri on kotikaupungissasi? Oletteko tunnettuja hyvästä hengestä? Esimerkkejä kotikaupunkini Oulun ainutlaatuisuudesta löytyy vaikka kuinka paljon: mahdollisuus asua kaupunki- tai maaseutumiljöössä, monipuolinen kulttuuritarjonta ympäri vuoden, kehittyvät liikennejärjestelyt, uusien oppimisympäristöjen rakentaminen, erikoisluokat sekä erinomainen kasvualusta ponnistaa maailmalle musiikki-, urheilu- tai pelialalta.

Markkinoinnin ammattilaiset tekevät upeaa työtä, mutta loppujen lopuksi vastuu yhteisestä hyvästä, asuinpaikkamme viihtyvyydestä sekä vuorovaikutuksesta on meillä kuntalaisilla. Mielikuvat asuinpaikoista ovat vahvoja sekä hitaasti muuttuvia. Lisätään puheisiimme ja tekoihimme ylpeyttä, iloa ja innostuneisuutta.  

Pia-Riitta Korvenheimo
Pohjois-Pohjanmaan Kokoomusnaisten puheenjohtaja

Jaa sisältö: