19.11.2023

Raili Paavonen on valittu Kokoomusnaisten liittohallituksen jäseneksi kaksivuotiskaudelle 2024-2025 Hyvinkäällä 18.–19.11.2023 järjestetyssä edustajakokouksessa.

Kokoomusnaisten edustajakokous on valinnut järjestön liittohallituksen jäseneksi seuraavalle kaksivuotiskaudelle 2024-2025 jyväskyläläisen Raili Paavosen. Kausi on Paavoselle kolmas Kokoomusnaisten liittojohdossa.

Koulutukseltaan Paavonen on kasvatustieteiden maisteri ja ammatillisten aineiden erityisopettaja (AMK). Hän työskentelee kasvatus- ja yhteiskunnallisten aineiden, sekä sosiaali- ja terveysalan lehtorina Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopistossa. Paavonen vaikuttaa myös Keski-Suomen Kokoomusnaisten puheenjohtajana, Jyväskylän Kokoomusnaisten varapuheenjohtajana, NYTKIS ry:n Keski-Suomen aluetoimikunnan puheenjohtajana, sekä Kokoomuksen Jyväskylän kunnallisjärjestön jäsenenä. 

“Kiitos luottamuksesta. Jatkan mielelläni aktiivisesti töitä Kokoomusnaisten eteen myös seuraavalla kaudella. Kokemuksestani aikaisemmilta kausilta on varmasti hyötyä yhteisessä työssä ”, Paavonen sanoo.

Paavosen henkilökohtaiseksi varajäseneksi liittohallitukseen valittiin jyväskyläläinen YTM, työllisyysasiantuntija Karoliina Saraste. 

Kokoomuksen Naisten Liiton edustajakokous pidettiin Hyvinkäällä 18.-19.11. Sunnuntaina kokous valitsi järjestölle puheenjohtajaksi jatkokaudelle kansanedustaja Pihla Keto-Huovisen  ja varapuheenjohtajiksi Anu Aaltosen ja Salla Mäkelän, sekä Paavosen lisäksi 11 muuta liittohallituksen jäsentä varajäsenineen. Henkilövalintojen lisäksi liittokokouksessa käsitellään järjestön tavoiteohjelma, sekä järjestön poliittista linjaa ja toimintaa määrittäviä aloitteita.

Jaa sisältö: