19.06.2023

Talous- ja hallintosuunnittelija vastaa Kokoomuksen Naisten Liiton piirijärjestöjen talouden ja hallinnon tuesta sekä toiminnan koordinoinnista. Työnkuvaan kuuluvat piirijärjestöjen asiakirjahallinnon suunnittelu, toteutus ja johtaminen. Lisäksi talous- ja hallintosuunnittelija vastaa liiton hallinnollisen ja taloushallinnon työn tukemisesta ja osallistuu tarpeen mukaan muihin tehtäviin. Henkilö toimii toimiston tärkeimpien tietojärjestelmien pääkäyttäjänä.

Edellytämme valittavalta henkilöltä hyvää taloushallinnon osaamista (tiliöinti, osto- ja myyntilaskut, reskontra, budjetointi ja ennusteiden tekeminen), kykyä hallita laajoja kokonaisuuksia, kykyä itsenäiseen työskentelyyn sekä pitkäjänteistä ja erityisesti tarkkaa työotetta. Eduksi luetaan Netvisor-taloushallintojärjestelmän tai vastaavan sähköisen taloushallinnon järjestelmän tuntemus. Työ vaatii järjestötyön tuntemusta sekä kiinnostusta taloushallinnon prosessien kehittämiseen ja hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja. Ennen kaikkea odotamme innokasta tekemisen asennetta.

Hallintosuunnittelija työskentelee Kokoomuksen Naisten Liiton keskustoimistolla Helsingin keskustassa Bottan talossa. Tehtävässä on mahdollista yhdistää lähi- ja etätyötä. Tehtävä on kokoaikainen (37,5h/vko), vakinainen ja siihen liittyy toisinaan ilta- ja viikonlopputöitä ja matkustamista. 

Tarjoamme kiinnostavan tehtäväkentän näköalapaikalla, Kokoomusnaisten laajan, koko Suomen kattavan verkoston ja mahdollisuuden toimia osana sukupuolten tasa-arvoon ja naisten oikeuksiin aktiivisesti vaikuttavaa järjestöä. 

Toivomme talous- ja hallintosuunnittelijan aloittavan tehtävässä mahdollisimman pian, viimeistään elokuun puolessa välissä. Palkka 2600-2800 €/kk hakijan koulutuksen ja työkokemuksen perusteella. Rahapalkan lisäksi tehtävään kuuluu puhelin-, lounas- ja virike-etu sekä laaja työterveyshuolto.

Vapaamuotoiset hakemukset tulee toimittaa sähköpostitse osoitteeseen terhi.heinila@kokoomusnaiset.fi. Otsikoi viestisi seuraavasti: “Hakemus, talous- ja hallintosuunnittelija, etunimi sukunimi”.  Hakemukset käsitellään saapumisjärjestyksessä ja valinta tehdään mahdollisimman pian. Haku päättyy sunnuntaina 13.8.2023 klo 18. 

Lisätietoja tehtävästä antaa pääsihteeri Terhi Heinilä, soittoajat 4.8. kello 10-12 ja 11.8. kello 10.12. Lisätietoja voi myös kysyä laittamalla sähköpostia osoitteeseen terhi.heinila@kokoomusnaiset.fi. 

Jaa sisältö: