18.01.2021

Kokoomuksen Naisten Liitto ry etsii määräaikaiseen työsuhteeseen (äitiyslomasijaisuus)

VASTAAVAA PÄÄSIHTEERIÄ

Kokoomusnaiset etsii joukkoonsa vastaavaa pääsihteeriä. Tehtävä on määräaikainen äitiysloman sijaisuus.

Pääsihteerin työhön kuuluvat seuraavat järjestön operatiivisen johtamisen tehtävät:

  • Vastuu hallinnon toimivuudesta ja taloudesta.
  • Kokoomusnaisten järjestötoiminnan vahvistaminen ja poliittisten tavoitteiden edistäminen.
  • Toimii kokoomusnaisten henkilöstön esihenkilönä ja esittelijänä liittohallitukselle.

Odotamme pääsihteeriltä vastuullista ja reipasta työotetta, vahvaa toimeenpano- ja organisointikykyä sekä näkemystä ja intohimoa toimintamme kehittämiseen. Eduksi katsomme vahvan kokemuksen vaalityöstä sekä hallinto- ja johtotehtävistä. Arvostamme poliittisen toiminnan tuntemusta, tasa-arvotietoutta ja kokemusta järjestötoiminnasta. Edellytämme tehtävään valittavalta henkilöltä kokoomuslaista maailmankatsomusta ja soveltuvaa korkeakoulutusta. Näiden lisäksi tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää järjestelmällisyyttä, joustavuutta, itsenäistä työskentelytaitoa sekä paineensietokykyä.

Kuukausipalkka on 3300 e / kk sekä lounasseteli- ja virikesetelietu. Työpaikka sijaitsee Helsingin keskustassa Kokoomusnaisten keskustoimistolla, mutta työtä on mahdollista tehdä osittain etänä.

Työ alkaa 15.3.2021. Työsuhteen kesto on noin 8 kuukautta ja määräaikaisuuden syy on äitiysloman sijaisuus.

Hakuaika 18.1.2021- 2.2.2021

Lähetä hakemuksesi otsikolla ”Vastaava pääsihteeri 2021” 2.2.2020 kello 16 mennessä sähköpostiosoitteeseen: saara-sofia.siren@eduskunta.fi
Haastateltaville ilmoitetaan viimeistään 5.2.2021. Haastattelut pidetään 12.2.2021 Helsingissä tai Teamsillä.

Lisätietoja: Kokoomusnaisten pääsihteeri Niina Puikkonen, puhelinajat: 20.1. klo 10–12 ja 27.1. klo 15–17. Puh. 044 5574462

Kokoomuksen Naisten Liitto ry etsii määräaikaiseen työsuhteeseen (äitiyslomasijaisuus)

VIESTINTÄKOORDINAATTORIA

Kokoomusnaiset etsii joukkoonsa osaavaa viestintäkoordinaattoria. Tehtävä on määräaikainen äitiysloman sijaisuus.

Työhön kuuluu viestinnän tehtäviä, kuten:

  • Kuntavaaliviestinnän toteutus viestintäsuunnitelman ja Kokoomuksen Naisten Liiton kuntavaaliteemojen mukaisesti
  • someviestintä
  • uutiskirjeen laatiminen
  • kampanja- ja tapahtumasuunnittelua ja toteuttamista yhteistyössä muiden kanssa. Keskeinen työtehtävä toimintakaudella on kuntavaalikampanjan suunnittelu ja toteutus.
  • Hakijalta edellytetään korkeakoulututkintoa sekä kokemusta tiedottamisesta ja someviestinnästä, tapahtumien järjestämisestä ja kampanjatyöstä. Arvostamme erinomaista kirjallista esitystaitoa, sujuvaa sosiaalisen median ja verkkoviestinnän hallintaa sekä vahvaa organisointitaitoa. Kyky hahmottaa yhteiskunnan ja median trendit ja muutokset on tehtävässä onnistumiseksi välttämätöntä.

Odotamme hakijalta kokoomuslaista arvomaailmaa ja ideoita sekä näkemystä Kokoomusnaisten näkyvyyden ja vaikuttavuuden kasvattamiseksi. Tehtävässä tarvitaan itseohjautuvuutta, järjestelmällisyyttä ja hyviä vuorovaikutustaitoja. Työn ensimmäisten kuukausien pääpaino on kuntavaalien viestintään liittyvissä tehtävissä.

Tarjoamme mielenkiintoisen, monipuolisen ja yhteiskunnallisesti merkittävän työn, jossa on vapautta itsenäiseen työskentelyyn (mm. joustava työaika ja etätyömahdollisuus) Saat kuitenkin täyden tuen aina kun sitä tarvitset. Työyhteisömme on rento, mukava ja toisiamme arvostava.

Viikkotuntimäärä on 37,5 h / viikko. Kuukausipalkka on 2500 e / kk sekä lounasseteli- ja virikesetelietu. Työpaikka sijaitsee Helsingin keskustassa Kokoomusnaisten keskustoimistolla, mutta työtä on mahdollista tehdä osittain etänä.

Työ alkaa 22.3.2021. Työsuhteen kesto on vuosi ja määräaikaisuuden syy on äitiysloman sijaisuus.

Hakuaika 18.1.2021- 2.2.2021

Lähetä hakemuksesi otsikolla ”Viestintäkoordinaattori sijaisuus 2021” 2.2.2021 mennessä sähköpostiosoitteeseen: niina.puikkonen@kokoomusnaiset.fi. Haastateltaville ilmoitetaan viimeistään 5.2.2021. Haastattelut pidetään 12.2.2021 Helsingissä tai Teamsillä.

Lisätietoja: Kokoomusnaisten pääsihteeri Niina Puikkonen, puhelinajat: 20.1. klo 10–12 ja 27.1. klo 15–17. Puh. 044 5574462

Kokoomuksen Naisten Liitto on aktiivinen poliittinen vaikuttaja ja kokoomuslaisten naisten muodostama valtakunnallinen järjestö. Toimimme naisten poliittisen osallistumisen vahvistamiseksi, mahdollisuuksien tasa-arvon edistämiseksi sekä poliittisena järjestötoiminnan kotina tuhansille naisille.

Jaa sisältö: