15.09.2018

Rekrytoimme Kokoomusnaisille uutta viestinnän tekijää. 

Viestintäsuunnittelijan tehtävä on suunnitella ja koordinoida Kokoomusnaisten viestintää. Toimeen valittavalta edellytämme erinomaista kirjallista esitystaitoa, sujuvaa sosiaalisen median ja verkkoviestinnän hallintaa sekä vahvaa organisointitaitoa. Kyky hahmottaa yhteiskunnan ja median trendit sekä muutokset on tehtävässä onnistumiseksi välttämätöntä. Arvostamme kokoomuslaista arvomaailmaa sekä ideoita ja näkemystä kasvattaa Kokoomusnaisten näkyvyyttä ja kehittää Kokoomusnaisista nykyistäkin mahtavampi järjestö.

Eduksi laskemme tehtävään sopivan koulutuksen lisäksi kokemuksen viestintätehtävistä, vaalityöstä ja yhteiskunnallisesta vaikuttamisesta sekä järjestötoiminnan tuntemuksen. Toimen hoitaminen edellyttää järjestelmällisyyttä, itsenäistä kykyä tarttua toimeen ja viedä asiat loppuun sekä valmiutta työskentelyyn satunnaisesti myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Työsuhde on täysipäiväinen ja määräaikainen kesäkuulle 2019 saakka ja alkaa mahdollisimman pian. Työpiste on Kokoomusnaisten keskustoimistolla Helsingin keskustassa. Lähetäthän ansioluettelosi ja avoimen hakemuksesi palkkatoiveineen viimeistään tiistaina 2.10. pääsihteeri Jutta Wirénille sähköpostitse osoitteeseen jutta.wiren@kokoomusnaiset.fi.
Haastattelut järjestetään Kokoomusnaisten keskustoimistolla perjantaina 5. lokakuuta. Lisätiedot pääsihteeriltä jutta.wiren@kokoomusnaiset.fi/040 7763640.

Jaa sisältö: