19.11.2023

Sari Vilén on valittu Kokoomusnaisten liittohallituksen jäseneksi kaksivuotiskaudelle 2024-2025 Hyvinkäällä 18.–19.11.2023 järjestetyssä edustajakokouksessa.

Kokoomusnaisten edustajakokous on valinnut järjestön liittohallituksen jäseneksi seuraavalle kaksivuotiskaudelle 2024-2025 tuusulalaisen Sari Vilénin.

Koulutukseltaan Vilén on AMK-insinööri ja työskentelee sähköalan lehtorina. Alkava liittohallituskausi on Vilénin toinen varsinaisena jäsenenä, jonka lisäksi hän toimii Uudenmaan Kokoomusnaisten puheenjohtajana.

“Kiitän Kokoomusnaisia luottamuksesta ja nöyränä iloitsen, että saan olla mukana tässä joukossa vaikuttamassa, meidän kaikkien arjen sujuvuuteen, ja naisten kasvavaan rooliin yhteiskunnan vaikuttajina” Vilén sanoo.

Vilénin henkilökohtaiseksi varajäseneksi liittohallitukseen valittiin vantaalainen TtM, sairaanhoitaja AMK Katja Kosonen. 

Kokoomuksen Naisten Liiton edustajakokous pidettiin Hyvinkäällä 18.-19.11. Sunnuntaina kokous valitsi järjestölle puheenjohtajaksi jatkokaudelle kansanedustaja Pihla Keto-Huovisen  ja varapuheenjohtajiksi Anu Aaltosen ja Salla Mäkelän, sekä Vilénin lisäksi 11 muuta liittohallituksen jäsentä varajäsenineen. Henkilövalintojen lisäksi liittokokouksessa käsitellään järjestön tavoiteohjelma, sekä järjestön poliittista linjaa ja toimintaa määrittäviä aloitteita.

Jaa sisältö: