Savo-Karjalan Kokoomusnaisten aktiivisuutta kuvaa parhaiten lukuisat mielipidekirjoituksemme ja aloitteemme. Olemme mielipidekirjoituksissamme ottaneet voimakkaasti kantaa koulutuspolitiikkaan: ammatillisen koulutuksen lähiopetuksen, opinto-ohjauksen, liikunnan ja opinto-ohjauksen aivan liian pienet tuntimäärät ovat saaneet meidät tarttumaan kynään. Olemme tehneet tunnetuksi sanomalehtien mielipidepalstoilla kokoomusnaisten parannuksia perhevapaisiin, paikalliseen kulttuuritoimintaan ja työmarkkinapolitiikan uudistuksiin. 

Savo-Karjalan Kokoomusnaiset ry. on Kokoomuksen Naisten Liiton piirijärjestö, joka syntyi 15.12.2013 Pohjois-Savon ja Pohjois-Karjalan Kokoomusnaisten yhdistäessä vaalipiiriuudistuksen myötä voimansa.

Kokoomuksen Naisten Liiton edustaja-  ja Kansallisen Kokoomuksen puoluekokouksissa on vuosien aikana käsitelty aloitteitamme eri politiikan osa-alueilta. Tämän kesän vesistöjemme myrkkylevätilannetta seuratessa huokaamme syvään: aloitteemme ympäristöpolitiikasta puhtaiden järvivesien puolesta ja ympäristönhoitajien koulutuksesta tunnustivat tosiasiat. Milloin toimeen ryhdytään? Tutkittu on ja haitat tiedetään. Kesän 2018 puoluekokouksessa esitimme uuden tavan nuorten aktivoimiseksi koulutukseen ja työnhakuun. Myös sote-uudistuksen toimeenpanoon esitimme haja-asutusalueiden ikääntyvien henkilöiden hammashuollon huonoon jamaan parannusehdotuksia.

Tervetuloa lämpimästi mukaan Savo-Karjalan Kokoomusnaisten yhdistyksiin. Tervetuloa tuomaan esille  omaa yhteiskunnallista ajatteluasi.  Kokoomusarvoihin kuuluu ajattelun vapaus. Tätä arvoista arvokkainta vaalimaan tarvitaan meitä, Kokoomusnaisia.

Toreilla tavataan!

Lisätietoa piirin toiminnasta löydät verkkosivuiltamme: https://savo-karjalankokoomusnaiset.kokoomus.net/

Puheenjohtaja

Heleena Uusi-Illikainen
heleena.ui(at)gmail.com
Puh. 040 801 4648

Järjestösuunnittelija

Minna Huomo
minna.huomo(at)kokoomusnaiset.fi
Puh. 050 351 9735