19.11.2023

Susanna Yli-Luukko on valittu Kokoomusnaisten liittohallituksen jäseneksi kaksivuotiskaudelle 2024-2025 Hyvinkäällä 18.–19.11.2023 järjestetyssä edustajakokouksessa.

Kokoomusnaisten edustajakokous on valinnut järjestön liittohallituksen jäseneksi seuraavalle kaksivuotiskaudelle 2024-2025 oululaisen Susanna Yli-Luukon.

Koulutukseltaan Yli-Luukko on kirurgian, ortopedian ja traumatologian erikoislääkäri ja hän työskentelee Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialueen Oulun yliopistosairaalan osaamiskeskusjohtajana. Ennen valintaansa liittohallituksen jäseneksi tulevalle kaudelle, Yli-Luukko on toiminut kaksi kautta liittohallituksen varajäsenenä. 

“Uskon lujasti Suomen sosiaali-ja terveydenhuollon tulevaisuuteen.”, Yli-Luukko sanoo.

Yli-Luukon henkilökohtaiseksi varajäseneksi liittohallitukseen valittiin oululainen Anna Poropudas. 

Kokoomuksen Naisten Liiton edustajakokous pidettiin Hyvinkäällä 18.-19.11. Sunnuntaina kokous valitsi järjestölle puheenjohtajaksi jatkokaudelle kansanedustaja Pihla Keto-Huovisen  ja varapuheenjohtajiksi Anu Aaltosen ja Salla Mäkelän, sekä Yli-Luukon lisäksi 11 muuta liittohallituksen jäsentä varajäsenineen. Henkilövalintojen lisäksi liittokokouksessa käsitellään järjestön tavoiteohjelma, sekä järjestön poliittista linjaa ja toimintaa määrittäviä aloitteita.

Jaa sisältö: