09.03.2021

Maija Uusi-Oukari kokoomusnaisten vt. pääsihteeriksi

Kokoomusnaiset on valinnut vt. pääsihteeriksi Maija Uusi-Oukarin.

Uusi-Oukari on koulutukseltaan valtiotieteiden maisteri, VTM. Hänellä on useiden vuosien työhistoria puolueyhteisössä ja monipuolinen kokemus erilaisista luottamustehtävistä, sekä vaalityöstä.

Uusi-Oukari siirtyy vt. pääsihteerin tehtävään Kokoomuksen eduskuntaryhmän asiantuntijan tehtävistä. Eduskuntaryhmässä työskennellessään hän on vastannut sosiaali- ja terveyspolitiikasta sekä tasa-arvoasioista. Aikaisemmin Uusi-Oukari on toiminut kansanedustajan avustajana ja ministerin eduskunta-avustajana.

Ennen eduskunnassa työskentelyä Uusi-Oukari on toiminut tutkimusavustajana Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksella (THL). Hän on edustanut Kokoomusta luottamustehtävissä mm. Turun kaupungin nuorisolautakunnan puheenjohtajana, Turun yliopiston ylioppilaskunnan hallituksen jäsenenä sekä toiminut Kokoomuksen ympäristöpolitiikan verkoston puheenjohtajana.

”Naisten oikeudet, mahdollisuuksien tasa-arvo ja demokratia tarvitsevat Kokoomusnaisten kaltaisia, vahvoja puolestapuhujia yhteiskunnassamme. Tähän työhön on ilo ja kunnia tulla mukaan. Uskon, että yhteistyössä muiden kanssa syntyvät parhaat ideat. Odotankin kovasti, että voin osaltani olla innostamassa ja tukemassa Kokoomusnaisten toimijoita yhteisten tavoitteiden saavuttamiseksi”, Uusi-Oukari sanoo.

Kokoomusnaisten puheenjohtaja Saara-Sofia Sirén kommentoi Uusi-Oukarin valintaa: ”Maijalla on monipuoliset verkostot ja vahvaa osaamista Kokoomusnaisille tärkeistä poliittisista teemoista, kuten tasa-arvon ja hyvinvoinnin edistämisestä. Myös Maijan laaja kokemus kampanjatyön organisoinnista on iso etu, etenkin nyt kun kuntavaalit siirtyivät kesäkuulle ja vaalien parissa työskennellään pidempään.”

Uusi-Oukarin tavoittaa 22.3. lähtien sähköpostitse osoitteesta maija.uusi-oukari@kokoomusnaiset.fi ja puhelimitse numerosta 045 6389 468.

Jaa sisältö: