Share on facebook
Share on whatsapp
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Oulun edustajakokouksesta suuntaviivat tulevaisuuteen

Kokoomuksen Naisten Liiton edustajakokous pidettiin Oulussa viime viikonloppuna. Kokouksessa päätimme liiton tavoitteista ja henkilövalinnoista tulevalle kaudelle 2018-2019.

Oli jälleen ilo nähdä sali täynnä osaavia, ratkaisuhakuisia ja tavoitteellisia kokoomusnaisia työskentelemässä yhteisvoimin. Lämmin kiitos kaikille osallistujille tulevaisuuteen katsovasta edustajakokouksesta!

Erityinen kiitos kaikille kokouksessa ehdokkaaksi asettuneille. On hienoa, että Kokoomusnaisten johtopaikat kiinnostavat ja niistä kisataan. Työmme ja tavoitteidemme kannalta on tärkeää, että henkilövaalien jälkeen jatkamme yhtenäisenä joukkueena työtä tärkeiden tavoitteidemme puolesta. Siinä piilee naisten yhteistoiminnan vahvuus ja voima.

Kiitän nöyrästi saamastani vahvasta luottamuksesta jatkaa töitä Kokoomuksen Naisten Liiton puheenjohtajana. On innostavaa päästä yhdessä jatkamaan jo kuluneella kaudella aloitettua liiton uudistustyötä.

Päättyvällä liittohallituskaudella olemme saavuttaneet yhdessä hyviä tuloksia. Kokoomusnaisten vaikuttavuus on nostettu ohjelmatyön kautta uudelle tasolle, linjamme on kirkastettu ja olemme lunastaneet vahvan aseman puolueessa. Liiton vetovoima ja vaikuttavuus ovat kasvussa. Tästä on hyvä jatkaa tulevalle kaudelle kohti eduskuntavaalivuotta 2019, jolloin teemme Kokoomuksesta pääministeripuolueen ja juhlimme Kokoomuksen Naisten Liiton satavuotista taivalta.

Viikonlopun edustajakokous hyväksyi myös täysin uuden tavoiteohjelman Kokoomusnaisille. Tavoiteohjelma on valmisteltu yhdessä Kokoomusnaisten rautaisten osaajien taitoja laajasti hyödyntäen ja kenttää osallistaen. Kiitos kaikille laajaan Mahdollisuuksien Maailma -tavoiteohjelmatyöhömme osallistuneille.

Liiton elinvoiman ja vaikuttavuuden kannalta on merkittävää, että olemme valmistelleet ensimmäistä kertaa vuosiin liitolle uuden tavoiteohjelman. Yhteinen keskustelu on kirkastanut linjamme ja kristallisoinut tavoitteet, joiden pohjalta uusi liittojohto toimii.

Uuden tavoiteohjelmamme myötä painotamme erityisesti mahdollisuuksien tasa-arvon toteutumista työelämässä, naisten uramahdollisuuksia sekä naisyrittäjyyttä ja naisjohtajuutta. Lisäksi työskentelemme vahvalla otteella myös koulutukseen, sivistykseen ja nuorten työllisyyteen sekä lähisuhdeväkivallan kitkemiseen liittyvien teemojen parissa. Tyttöjen ja naisten aseman parantaminen kaikkialla maailmassa on lähellä sydäntämme.

Kokoomusnaiset kannustaa ja rohkaisee naisia etenemään työelämässä sekä kehittämään osaamistaan. Omalla toiminnallamme tuomme esiin, että mikään ala tai politiikan sektori ei ole naisille vieras. Kokoomusnaisista löytyy rautaista osaamista ja verkostoja alalta kuin alalta.

Tammikuussa nostamme jälleen esiin joukon huippunaisiamme, kun järjestämme ajankohtaisseminaarin turvallisuudesta. Mukana ovat sisäministeri Paula Risikko, europarlamentaarikko Henna Virkkunen ja eduskunnan suuren valiokunnan puheenjohtaja Anne-Mari Virolainen.

Paikallinen toiminta on Kokoomusnaisten sydän. Tarvitsemme jokaisen jäsenemme osaamisen ja näkemykset toimintaamme siivittämään, jotta Kokoomuksen Naisten Liiton kehitys on jatkossakin nousujohteista. Kuuntelen ja keskustelen mielelläni Sinun kanssasi Kokoomuksen Naisten Liiton uudistamisesta. Pidetään yhteyttä!

Sofia Vikman
Kokoomusnaisten puheenjohtaja
kansanedustaja

040 568 3777
sofia.vikman@eduskunta.fi

Facebook: https://www.facebook.com/vikman.sofia
Instagram: https://www.instagram.com/vikmansofia/
Twitter: https://twitter.com/SofiaVikman

Jaa tämä

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email