19.10.2022

Oletko hankkinut kokemusta järjestötyöstä? Oletko organisointikykyinen ja kiinnostunut järjestön kehittämisestä? Sykkiikö sydämesi politiikalle ja onko naisjärjestötoiminta sinulle tuttua?

Saatat olla hakemamme järjestösuunnittelija

Kokoomusnaiset etsii joukkoonsa oma-aloitteista ja aikaansaavaa järjestösuunnittelijaa. Järjestösuunnittelijan pääasiallisena toimenkuvana on vastata Kokoomusnaisten piirijärjestöjen toiminnasta ja niiden kehittämisestä, piirien hallinnollisten tehtävien hoitamisesta yhdessä luottamustoimijoiden kanssa, avustaa piirien tapahtumien järjestämisessä sekä auttaa eduskuntavaalien valmistelussa ja kampanjoinnissa. 

Tehtävässä parhaimmat edellytykset antaa hankittu kokemus järjestötyön kehittämisestä, ihmisten osallistamisesta, soveltuva koulutus, hyvä organisointikyky sekä osaamista sisäiseen viestintään liittyvistä tehtävistä ja sosiaalisen median kanavista. Eduksi katsotaan poliittisen kentän ja naisjärjestöjen tuntemus. Ennen kaikkea odotamme kuitenkin innokasta tekemisen asennetta ja kykyä omaksua nopeasti uusia asioita.

Järjestösuunnittelijan pääsääntöinen työpiste sovitaan palkkauksen yhteydessä ja osaa työtehtävistä pystyy hoitamaan etätyönä. Tehtävä on kokoaikainen (37,5 h/vko), ja työhön liittyy myös ilta- ja viikonlopputöitä sekä matkustamista.   

Toivomme valittavan henkilön aloittavan tehtävässään mahdollisimman pian. Tehtävä on määräaikainen huhtikuun 2023 loppuun. Tehtävän palkkaus on 2500 €. Rahapalkan lisäksi tehtävään kuuluu puhelin-, lounas- ja virike-etu sekä työterveyshuolto.

Toimi nopeasti! Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana. Haku on auki maanantaihin 31.10. klo 12.00 asti. Lähetä meille vapaamuotoisen hakemuksesi ja CV pdf-tiedostona, jonka tiedostonimestä löytyy oma nimesi. Otsikoi hakemuksesi sähköpostiviesti ”HAKEMUS JÄRJESTÖSUUNNITTELIJA” ja lähetä hakemuksesi sähköpostiin minni.rantanen@kokoomusnaiset.fi.

Lisätietoja tehtävästä antaa pääsihteeri Minni Rantanen, soittoajat perjantaina 21.10. klo 10.30-12.30 ja keskiviikkona 26.10. klo 13.00-15.00 puh. 045 880 8222.

Jaa sisältö: