Blogi

Naiset eduskunnassa sadan vuoden aikana

Naiset ovat aina halunneet olla mukana vaikuttamassa ajankohtaisiin asioihin. Naiset olivat saaneet äänioikeuden ja myös vaalikelpoisuuden ensimmäisinä Euroopassa. Naiset katsoivat näiden velvoittavan heitä osallistumaan vaaleihin

Lue lisää »
Sofia Vikman
Puheenjohtajalta

Suomesta paras maa lapsille ja perheille

Suomesta on tehtävä maailman paras maa olla lapsi. Perheiden ja lasten aseman parantaminen on keskeinen tavoitteeni seuraavaan hallitusohjelmaan. Se on myös Kokoomuksen tavoite. Kokoomusnaisissa vastasimme

Lue lisää »
Sofia Vikman
Puheenjohtajalta

Nuoret koulutuksen kautta kiinni työelämään

Koulutuksen ja työn ulkopuolella olevien nuorten osuus on vähentynyt selvästi. Töitä on jatkettava, koska yksikin koulutuksen ja työelämän ulkopuolelle syrjäytynyt nuori on liikaa. Nuoret on saatava koulutuksen kautta töihin!

Lue lisää »
Blogi

Naisen ääni

Edessä on vaalikevät. Äänestämme ensin tulevista kansanedustajista ja pian perään tulevista mepeistä. Ehdokasvalinta on tärkeä, koska äänellä valtuutamme jonkun toisen tekemään tärkeitä päätöksiä puolestamme.

Lue lisää »
Vieraskynä

Halpa vaate tulee kalliiksi

Ennen oli kaikki paremmin, vaatteetkin kestivät kauemmin – pari väitettä, joita säännöllisesti kuulee. Totta ainakin toinen puoli, ennen vaatteita ei kulutettu samaan tahtiin kuin nykyään.

Lue lisää »